Contact

Ik ben het beste per email bereikbaar. In mijn werkplaats hoor ik mijn mobiele telefoon niet altijd, en u kunt zich voorstellen dat een mobiele telefoon die afgaat terwijl ik net geconcentreerd bezig ben de vorm van een schaal perfect te krijgen niet zo fijn is. Daarom wil ik liever dat u emailt. Ik lees mijn email dagelijks (m.u.v. in vakanties, dan kan het natuurlijk langer duren!). Op afspraak is iedere geinteresseerde welkom in het atelier om schalen te bekijken of om te kijken hoe een schaal gemaakt wordt; mijn werkplaats bevindt zich in Beneden Leeuwen, tussen Tiel en Nijmegen.

Let op: houtdraaien is mijn passie, niet mijn werk. Afspraken op een werkdag overdag zijn alleen op verzoek op dinsdag- of donderdagmiddag mogelijk.

email: jurriaan@hetmooistehout.nl

Ik zou het waarderen als u dit email-adres niet gebruikt voor uitnodigingen van Facebook, LinkedIn of andere sociale platformen, discussielijsten en dergelijke die hardnekkig blijven proberen of ik toch geen gebruik wil maken van hun diensten.

Gastenboek

Deze site heeft geen gastenboek. Er zijn, als je op internet kijkt, twee soorten gastenboeken. De eerste staat vol met complimenten van kennissen en bekenden (dit kost de beheerder dagelijks aandacht om het zo te houden) en de andere staat vol met Engelstalige reclame voor medicijnen en andere spam, bedoeld om pagina's in Google aan te prijzen. Dit soort gastenboeken kost niet veel tijd om bij te houden. Ik besteed mijn tijd liever aan houtdraaien.